Το Κοσμηματοπωλείο

Όταν ο Βασίλειος Πετρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του κοσμήματος, είχε ένα όραμα. Την δημιουργία σχεδίων μοναδικών, εξίσου άξιων και πολύτιμων με την πρώτη ύλη που είχε στα χέρια του. Ένα όραμα, που ακολούθησε πιστά,  με ανεξάντλητο μεράκι, δημιουργική φλέβα και ακατάπαυστη δουλειά, για 50 συναπτά χρόνια. Αυτό το όραμα και το άσβεστο πάθος για την αργυροχρυσοχοΐα έκανε το όνομά του συνώνυμο της αριστοτεχνικής εργασίας, της εξαιρετικής παραγωγής και εμπορίας πολύτιμων λίθων, χρυσού και διαμαντιών, στο χώρο της χονδρικής πώλησης.

Από το εργαστήριο του γεννήθηκαν σχέδια και κατασκευές που κόσμησαν και συνεχίζουν να κοσμούν τις προθήκες των πιο ξεχωριστών και αγαπημένων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα και την προτίμηση ανδρών και γυναικών με υψηλά κριτήρια αισθητικής.

Τα εμπνευσμένα σχέδια και οι πολύτιμες δημιουργίες τόσο της κόρης όσο  και του πατέρα, έχουν αποκτήσει μια μοναδική στέγη στο κοσμηματοπωλείο της  Ελένης Πετροπούλου, στο Florida Mall, στο κέντρο της Γλυφάδας. 

Από τη μία γενιά στην επόμενη

Σήμερα, άξια συνεχιστής και κληρονόμος της αγάπης για την τέλεια δουλειά πάνω σε τέλεια υλικά, είναι η κόρη του Ελένη Πετροπούλου.

Έχοντας σπουδάσει Γεμολογία και Αδαμαντολογία, συνδυάζει την δημιουργικότητα και την έμπνευση που κληρονόμησε από τον πατέρα της, με τις νέες τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην τέχνη του κοσμήματος. Ήδη, η υπογραφή της ως EP βρίσκεται σε ένα μοναδικό συλλεκτικό ρολόι που κυκλοφορεί από γνωστό Ελβετικό Οίκο, σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία.

Εδώ θα βρείτε δημιουργίες υψηλού επιπέδου, από διαμάντια, πολύτιμους λίθους, χρυσό 18 καρατίων, 14Κ και 9Κ, ασήμι και μια σειρά σχεδίων ρολογιών μοναδικής αισθητικής και λειτουργικής αρτιότητας, σας περιμένουν για να πάρετε μια αίσθηση της ξεχωριστής γραφής που χάραξε και συνεχίζει να χαράζει η οικογένεια Πετρόπουλου στην ελληνική κοσμηματοτεχνία.